BACK STAGE

Back Stage is al meer dan 30 jaar de meest complete make-up winkel op het gebied van professionele make-up en theater Grime. De naam Back Stage is destijds zorgvuldig gekozen en vandaag de dag nog steeds doeltreffend. Als u bij Back Stage binnenstapt bevindt u zich direct in een wereld van beauty, televisie en theater die normaal enkel achter te schermen te zien is.

Back Stage is een speciaal zaak en heeft klantgericht denken hoog in het vaandel staan en voorziet de klant met een team van professionals van deskundig advies.


Wat Back Stage zo anders en bijzonder maakt, is het enorme brede assortiment. Back Stage verkoopt meerdere gerenommeerde merken onder 1 dak. Zo kunt u bij Back Stage terecht voor make-up, grimeer artikelen, penselen, koffers en make-up tassen, wimpers, bodypaint, glitter, haarwerk en haarwerkbenodigdheden, drag queen makeup, maskers, veren en boa’s en allerlei aanverwante artikelen.

De opmerking “het lijkt hier wel een snoepwinkel voor Make-up”, is dan ook een vaak terugkerend geluid.
Al jaren weten professionele visagisten uit de fashion, film en theater industrie als ook de moderne consument hun weg naar Back Stage in Amsterdam te vinden en daar zijn we trots op.

Special Cosmetics B.V. produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen, PPE materialen en cosmetica benodigdheden.

Special Cosmetics B.V.
Samsonweg 22
1521 RC Wormerveer
The Netherlands
Telefoon: 075 670 3267
E-mail: info@specialcosmetics.nl