Over Ons

Special Cosmetics BV produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen, PPE materialen en cosmetica benodigdheden.

In de jaren 80 werd Special Cosmetics opgericht door een kleine groep make-upspecialisten onder leiding van visagist Wil ’t Hek in Amsterdam.

Special Cosmetics distribueert haar eigen merken Make-up Studio en TYRO in meer dan 65 landen via meer dan 20.000 verkooppunten. De verkooppunten bestaan uit mono brand stores, shop-in-shop, displays in retailketens, salons, beautycentra, wellnesscentra, kapsalons, webshops en online platformen zoals Amazon, Bol.com en Douglas.

Hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van Special Cosmetics BV is gevestigd in Nederland in Wormerveer, op ongeveer 30 minuten van Amsterdam. De productie, het magazijn, de administratie, de verkoop, de marketing en de opleidingsfaciliteiten bevinden zich allemaal onder één dak in Wormerveer.

Vanuit het hoofdkantoor coördineren wij alle nationale en internationale activiteiten van onze verschillende merken, producten en bedrijven. In de fabriek in Nederland produceren wij ongeveer 3500 verschillende producten. De voorraad referenties zijn meer dan 10.000. De fabriek beschikt over alle relevante EU-certificaten voor het produceren van cosmetica. Het leveren van hoge kwaliteit aan onze klanten over de hele wereld is de kern van het bedrijf.

Special Cosmetics B.V. produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen, PPE materialen en cosmetica benodigdheden.

Special Cosmetics B.V.
Samsonweg 22
1521 RC Wormerveer
The Netherlands
Telefoon: 075 670 3267
E-mail: info@specialcosmetics.nl