Over ons

Special Cosmetics BV produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen en cosmetica benodigdheden.

In de jaren 80 werd Special Cosmetics opgericht door een kleine groep make-upspecialisten onder leiding van visagist Wil ’t Hek in Amsterdam.

Special Cosmetics distribueert haar eigen merken Make-up Studio, TYRO, supplementen en PPE materialen in meer dan 65 landen via meer dan 20.000 verkooppunten. De verkooppunten bestaan uit mono brand stores, shop-in-shop, displays in retailketens, salons, beautycentra, wellnesscentra, kapsalons, webshops en online platformen zoals Amazon, Bol.com en Douglas.

Het hoofdkantoor van Special Cosmetics is gevestigd in Nederland in Wormerveer, op ongeveer 30 minuten van Amsterdam. De productie, het magazijn, de administratie, de verkoop, de marketing en de opleidingsfaciliteiten bevinden zich allemaal onder één dak in Wormerveer.

Lees hier meer over Special Cosmetics

Neem contact op
Or contact us by mail: sales@specialcosmetics.nl

Special Cosmetics B.V. produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen, PPE materialen en cosmetica benodigdheden.

Special Cosmetics B.V.
Samsonweg 22
1521 RC Wormerveer
The Netherlands
Telefoon: 075 670 3267
E-mail: info@specialcosmetics.nl