VISIGN MED

VISIGN MED
is een assortimentsuitbreiding van Visign met kwalitatief hoogwaardige medische hulpmiddelen die is ontwikkeld als gevolg van het toenemende tekort aan betrouwbare en kwalitatief goede medische hulpmiddelen.

VISIGN MED GLOVES

maken deel uit van het merk VISIGN MED dat medische en persoonlijke beschermingsmiddelen van hoge kwaliteit aanbiedt.

VISIGN MED NITRILE MEDICAL EXAMINATION GLOVES
Kwalitatief hoogwaardige medische onderzoekshandschoenen die voldoen aan alle EU Medical, PPE 2016/425 cat III en FDA-normen.

VISIGN MED ECO MEDICAL EXAMINATION GLOVES
The NEW ECO ERA and FUTURE in disposable medical Het NIEUWE ECO-TIJDPERK en de TOEKOMST in wegwerphandschoenen voor medisch onderzoek. Eindelijk hebben we een ecologisch, niet-toxisch en chemicaliënvrij alternatief voor vinyl-, nitril- en latexhandschoenen.

De kwaliteit is gelijk aan die van de nitrilhandschoenen met alle medische, PBM- en voedselvoorschriften, maar in tegenstelling tot nitril-, latex- en vinylhandschoenen zijn ze gifvrij, gemaakt van gerecycled materiaal, kunnen ze opnieuw worden gerecycled, geproduceerd met een efficiënt en schoon productieproces en dat alles tegen een betere prijs.

Special Cosmetics B.V. produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen, PPE materialen en cosmetica benodigdheden.

Special Cosmetics B.V.
Samsonweg 22
1521 RC Wormerveer
The Netherlands
Telefoon: 075 670 3267
E-mail: info@specialcosmetics.nl