Vacature Accountmanager Beauty

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Vacature-pagina-2-1024x250.jpg

Special Cosmetics is op zoek naar een energieke

Accountmanager Beauty

• Locatie: Wormerveer / Buitendienst
• Niveau: MBO/HBO
• Dienstverband: parttime / fulltime

Voor onze salons, die ons visitekaartje zijn voor onze merken TYRO Cosmetics en Make-Up Studio zoeken wij een enthousiaste, gedreven Account Manager. Ben jij binnenkort ons gezicht en het aanspreekpunt voor onze cliënten? Als jij klaar bent voor een nieuw Sales avontuur en je hebt ervaring, dan wel affiniteit met skincare en make-up, willen we graag met jou kennismaken.

Hoe ziet jouw baan eruit?

Je bent op pad, om klanten te bezoeken. Je bouwt een relatie op met onze relaties, adviseert en inspireert je klanten om hun praktijk naar een hoger niveau te tillen. Je bespreekt regelmatig met het Sales team de resultaten en denkt graag mee op het gebied van acties en promoties. Je bent flexibel en denkt graag in oplossingen en bent creatief en initiatiefrijk. Daarnaast zoek je graag naar nieuwe mogelijkheden om klanten te werven. New business! Hoe meer salons enthousiast worden van onze merken, hoe beter! Je weet je goed te verplaatsen in de klant. Natuurlijk volg je de ontwikkelingen in onze branche op de voet en je weet wat nieuw is in cosmeticaland.

Wat zoeken wij in jou?

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in de sales buitendienst. Bij voorkeur ben je gediplomeerd op het gebied van skincare en/of make-up. Uiteraard is communicatief talent onmisbaar in Nederlands en Engels, andere talen zijn een pré. Je bent zelfredzaam, maar maakt graag deel uit van een enthousiast team en jij wilt ons visitekaartje zijn!Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan binnen een compact team, deel uitmakend van een organisatie met no nonsens cultuur en ambitieuze toekomstplannen. Een marktconform salaris en de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie zijn aanwezig. Het gebruik van een zakelijke auto en zakelijke mobiele telefoon horen bij je functie. Regelmatig plannen we een gezellige vrijdagmiddagborrel, we hechten belang aan een fijne sfeer onder de collega’s!

Special Cosmetics

Special Cosmetics BV, gevestigd in Wormerveer, verkoopt onder de merknamen Make-up Studio en TYRO Cosmetics via het professionele kanaal (B2B) en Direct-to-consumer haar kwalitatief hoogwaardige make-up en Skincare producten.

Make-up Studio Amsterdam dankt haar succes in de afgelopen dertig jaar aan het luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van nieuwe trends en het vertalen hiervan naar een innovatief en kwalitatief hoogstaand assortiment van meer dan 1600 producten. Make-up Studio Amsterdam heeft eigen productiefaciliteiten in Nederland, wordt verkocht in meer dan 50 landen en is geliefd bij make-up artiesten over de hele wereld.

TYRO Cosmetics staat garant voor baanbrekende huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt. Met onze TYRO-producten hebben wij in 25 jaar een trouwe schare van professionele klanten en gebruikers aan ons weten te binden

Interesse?

Stuur ons je CV en maak ons enthousiast over jou als onze nieuwe Accountmanager, dan hopen we je snel te ontmoeten!
Je kunt je CV en motivatie sturen naar hr@specialcosmetics.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Special Cosmetics B.V. produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen, PPE materialen en cosmetica benodigdheden.

Special Cosmetics B.V.
Samsonweg 22
1521 RC Wormerveer
The Netherlands
Telefoon: 075 670 3267
E-mail: info@specialcosmetics.nl