Vacature Assistent Inkoper

Ben je geduldig, accuraat en vrolijk?
Geef je graag het goede antwoord?
Ben je een beetje gek op cijfertjes?

Solliciteer dan bij Special Cosmetics op de vacature als

Assistent Inkoper M/V
(24 uur per week)


Functieomschrijving

Je assisteert de inkoper met alle inkoop gerelateerde taken. Hiervoor onderhoud je nationaal en internationaal contact met leveranciers en afnemers en werkt voorraad overzichten en inkooporders uit. Bovenal heb je er plezier in bestaande processen verder te verbeteren. In de rol van Assistent Inkoper maak je deel uit van het Inkoop/binnendienst team, dat op dit moment uit 5 enthousiaste personen bestaat.

Functie eisen

Als onze nieuwe Assistent Inkoper voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt MBO/HBO werk en denkniveau, door opleiding of werkervaring.
  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een internationale omgeving.
  • Goede kennis van Microsoftofficepakket en goede kennis van Excel.
  • Administratief sterk en verzorgd, accuraat, consequent en planmatig.
  • Goede communicatieve eigenschappen in woord en geschrift in de Nederlands en Engelse taal, kennis van Duits of Frans is een pré.
  • Selfstarter, proactieve werkhouding, stressbestendig.
  • Teamplayer, daarnaast goed in staat zelfstandig werkzaamheden op te pakken.


Wat bieden wij?

Een afwisselende baan, in een leuk klein team en een organisatie met ambitieuze plannen. Een marktconform salaris en mogelijkheden om te groeien in je rol en in de organisatie zijn aanwezig.

Special Cosmetics
Special Cosmetics BV, gevestigd in Wormerveer, verkoopt onder de merknamen Make-up Studio en TYRO Cosmetics via het professionele kanaal (B2B) en Direct-to-consumer haar kwalitatief hoogwaardige make-up en skincare producten.

Make-up Studio Amsterdam dankt haar succes in de afgelopen dertig jaar aan het luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van nieuwe trends en het vertalen hiervan naar een innovatief en kwalitatief hoogstaand assortiment van meer dan 1600 producten. Make-up Studio Amsterdam heeft eigen productiefaciliteiten in Nederland, wordt verkocht in meer dan 50 landen en is geliefd bij make-up artiesten over de hele wereld.

TYRO Cosmetics staat garant voor baanbrekende huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt. Met onze TYRO-producten hebben wij in meer dan 30 jaar een trouwe schare van professionele klanten en gebruikers aan ons weten te binden.


Interesse?

Maak dan je CV op, schrijf een pakkende motivatie en overtuig ons waarom jij de “Assistent Inkoper” bent die wij nodig hebben!
Doe dit voor 5 mei 2022 naar hr@specialcosmetics.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Special Cosmetics B.V. produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen, PPE materialen en cosmetica benodigdheden.

Special Cosmetics B.V.
Samsonweg 22
1521 RC Wormerveer
The Netherlands
Telefoon: 075 670 3267
E-mail: info@specialcosmetics.nl