Vacature Office Manager Sales

Special Cosmetics is op zoek naar een energieke

Office Manager Sales
32 – 40 UUR PER WEEK

• Locatie: Wormerveer
• Niveau: MBO/HBO
• Dienstverband: 32-40 uur per week

Wegens uitbreiding van onze Sales afdeling zoeken wij een enthousiaste, accurate Office Manager. Ben jij binnenkort het energieke middelpunt van onze afdeling? Als jij je thuis voelt in een dynamische werkomgeving en affiniteit hebt met cosmetica, willen we graag met jou kennismaken.

Jouw dag zou er zo uit kunnen zien:

Je coördineert een klein hardwerkend, enthousiast team en samen met jouw collega’s op de Sales afdeling, verwerk je het totale orderproces van onze Nederlandse en internationale klanten van begin tot eind. Je weet je goed te verplaatsen in de klant en je denkt graag in oplossingen. Je hebt gevoel voor cijfers en processen; Het structureren, verbeteren en optimaliseren van interne order processen zijn namelijk een essentieel onderdeel van jouw takenpakket. Met jouw bijdrage groeien wij daar graag in door!

Wat zoeken wij in jou?

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in de sales/export. Onmisbaar in deze functie is een gedegen kennis van computersystemen. Excel heeft geen geheimen voor jou, bij voorkeur ben je goed bekend met Exact en een CRM-systeem is je ook niet vreemd. Je hebt uitstekende communicatievaardigheden in woord en geschrift in Nederlands en Engels, andere talen zijn een pré. Je bent analytisch ingesteld, een self-starter en een echte teamplayer! Samen bereiken we meer!

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan in een compact team, deel uitmakend van een organisatie met no nonsens cultuur en ambitieuze toekomstplannen. Een marktconform salaris en de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie zijn aanwezig. Regelmatig een gezellige vrijdagmiddagborrel hoort er ook bij, we hechten belang aan een fijne sfeer onder de collega’s!

Special Cosmetics

Special Cosmetics BV, gevestigd in Wormerveer, verkoopt onder de merknamen Make-up Studio, TYRO Cosmetics en Visign Home via het professionele kanaal (B2B) en Direct-to-consumer haar kwalitatief hoogwaardige make-up, skincare en Home & Body producten.

Make-up Studio Amsterdam dankt haar succes in de afgelopen dertig jaar aan het luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van nieuwe trends en het vertalen hiervan naar een innovatief en kwalitatief hoogstaand assortiment van meer dan 1600 producten. Make-up Studio Amsterdam heeft eigen productiefaciliteiten in Nederland, wordt verkocht in meer dan 50 landen en is geliefd bij make-up artiesten over de hele wereld.

TYRO Cosmetics staat garant voor baanbrekende huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt. Met onze TYRO-producten hebben wij in 25 jaar een trouwe schare van professionele klanten en gebruikers aan ons weten te binden.

Visign Home combineert eco met scandinavisch design. Visign Home is het nieuwste merk van Special Cosmetics. De luxe home & body producten dragen bij aan een sustainable lifestyle dankzij haar recyclebare verpakkingen. De drie aromatische geurlijnen worden via het professionele kanaal (B2B) en via Direct-to-consumer vermarkt.

Interesse?

Stuur ons je CV en maak ons enthousiast over jou als onze eventuele nieuwe Office Manager, dan hopen we je snel te ontmoeten!
Je kunt je CV en motivatie sturen naar hr@specialcosmetics.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Special Cosmetics B.V. produceert en distribueert een aantal eigen cosmeticamerken, merken van derden, supplementen, PPE materialen en cosmetica benodigdheden.

Special Cosmetics B.V.
Samsonweg 22
1521 RC Wormerveer
The Netherlands
Telefoon: 075 670 3267
E-mail: info@specialcosmetics.nl